Kuinka käyttää napsautuskohtaisia ​​kampanjoita liidien keräämiseen

palveluitaan tai tuotteitaan. Mainonta mukautuu alan uusiin vaatimuksiin ja käyttäjien uuteen käyttäytymiseen. Mainostajat ovat poistaneet sidoksen, joka pakotti heidät usein julkaisemaan mainoksia ilman, että he ovat voineet mitata hyvin niiden vaikutusta ja millaisiin yleisöihin ne vaikuttivat. Nykyään elämme kontekstuaalisen mainonnan aikakautta , jossa CPC-kampanjat (napsautuskohtainen hinta) ovat malli, jota on noudatettava. Mainonta, jossa segmentointi, suunnittelu ja strategia ovat avaimia menestykseen liidien vangitsemisessa .

Miksi tämä mainonta on paras tapa saada liidejä millä tahansa alalla? Koska asiakkaidemme tuntemuksella pystymme segmentoimaan kampanjamme siten, että ne vaikuttavat niihin, jotka saattavat todella tuntea tiettyä kiinnostusta meistä. Lisäksi tämän mainonnan CPC-kampanjoissa on se erityispiirre, että mainostaja maksaa vain mainoksensa napsautuksista, mikä implisiittisesti viittaa kiinnostukseen, joka viestinnämme hyvin ohjaamana voi johtaa johdon kaappaamiseen .

Miten liidien kaappaaminen Internetissä toimii?

Pohjimmiltaan napsautuskohtaisten kampanjoiden hyvän käytön kautta sosiaalisissa verkostoissa ja erilaisissa Googlen mainontamalleissa: Display-verkostossa (bannerit) ja hakuverkostossa (hakukoneet). Jokainen niistä on enemmän tai vähemmän tehokas riippuen mainontastrategiamme tavoitteista.

A) CPC-kampanjat sosiaalisissa verkostoissa:

Facebook

Verkosto, jossa on eniten käyttäjiä maailmassa, tietää meistä enemmän kuin monet ystävämme tai perheemme, ja tämä on herkullinen pala kontekstuaaliseen mainontaan. Facebook-mainosten , Facebookin mainosalustan, avulla voimme segmentoida sijainnin, iän, sukupuolen, kielen, kiinnostuksen kohteiden, käyttäytymisen jne. mukaan . Kun mainostettu viestimme on segmentoitu, on aika määrittää budjettimme ja tehdä hintatarjoukset, eli mikä on korkein napsautuskohtainen hintamme tai kuinka paljon maksamme napsautuksesta.

Suositukset:

Käytä Facebookin liidimainoksia . Toimintakehotuksella optimoimme tiettyjen tavoitteiden saavuttamiseen tarvittavien napsautusten määrän: pyydä tarjous, tilaa uutiskirje, muodosta puhelinyhteys…
Tarjoa viisaasti. Jos aiomme määrittää enimmäissumman, jonka haluamme maksaa napsautuksesta – Facebook voi tehdä tämän myös automaattisesti – meidän on asetettava kilpailukykyiset tarjoukset Facebookin mainoksellemme määrittelemien vähimmäis- ja enimmäisehtojen välille. Nämä kriteerit vaihtelevat mainoksesi segmentoinnin ja kilpailun mukaan.
Segmentoi maksimissaan . Pelkästään siksi, että haluamme tavoittaa enemmän ihmisiä, ei saada lisää napsautuksia tai liidejä. Paremman kattavuuden segmentoinnin rankaiseminen voi antaa mainoksemme kilpailla monien mainostajien kanssa.
Pyri viraalisuuteen. Sisällön leviäminen ei ole helppoa. Siinäkään ei ole suljettuja sääntöjä. Kyllä, on näkökohtia, jotka voivat tukea mainontaasi Facebookissa. Tunteiden herättäminen, tunteiden herättäminen, tarinoiden kertominen, muistin edistäminen tai omaperäisyys ovat ominaisuuksia, jotka on otettava huomioon ennen kampanjan käynnistämistä.
Seuraa keskusteluja, joissa puhutaan brändistäsi. Potentiaalisten asiakkaiden tarpeiden tai huolenaiheiden kuunteleminen voi johtaa uusiin liideihin. Kuluttaja etsii, pohtii ja epäilee Internetissä. Ratkaistaan ​​nämä epäilykset aina kun mahdollista.
Muista kilpailujen voima . Facebook on ihanteellinen verkosto liidien vangitsemiseen Easypromosin kaltaisten alustojen hallinnoimissa kilpailuissa . Jotta käyttäjä voi osallistua ja jättää henkilötietonsa, on tärkeää tarjota hänelle arvoa. Tämä ei Telegram Data välttämättä tarkoita mitään ylellistä. Ajattele kokemuksia, kutsuja, alennuksia, eksklusiivista sisältöä jne.
Viserrys

Twitter ei poikkea siitä mitä Facebookille mainittiin. Sen Twitter Ads -alustan

Telegram Data

avulla voimme määrittää mielenkiintoisen segmentoinnin sekä suunnitella houkuttelevampia twiittejä Twitter-korttien ansiosta . Tässä mielessä voimme käynnistää kortteja, joiden toimintapainike on täyttää lomake tai muodostaa suora puhelu yritykseen.

Emme saa unohtaa, että Twitter on välittömyyden verkosto ja täällä voi ilmaantua monia mahdollisuuksia alamme suhteen. Segmentoiminen tiettyihin avainsanoihin, väliaikaisiin virstanpylväisiin tai toistuviin hashtageihin voi auttaa meitä tiellämme houkuttelemaan liidejä.

Linkedin

Ihanteellinen B2B (business-to-business) -ympäristöissä . Ammattimainen sosiaalinen verkosto huippuluokkaa ja ihanteellinen paikka pätevien ja vaikutusvaltaisten liidien keräämiseen. Linkedin, toisin kuin muut verkot, WhatsApp για τραπεζικές συναλλαγές sisältää käyttäjiensä yksityiskohtaisen ammatillisen historian, mikä on erittäin mielenkiintoinen B2B-ympäristöissä. Sen mainosalusta (Linkedin Ads) mahdollistaa aob directory maksun napsautuksesta ja 1 000 näyttökerrasta.

CPC-kampanjan luominen Linkedin Adsissa on erittäin nopeaa ja helppoa. Tarvitset houkuttelevan otsikon, lyhyen kuvauksen, pienen kuvan (50×50 pikseliä) ja URL-osoitteen, johon liikenne ohjataan.

Jos haluamme saada kaiken irti mahdollisuuksista saada liidejä Linkedinissä, meidän on noudatettava näitä suosituksia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *